Tiesin heti ensimmäisellä juontokeikallani 17-vuotiaana, että tämä on mun juttu.

Siitä saakka olen kiertänyt ympäri Suomea juontamassa erilaisia tapahtumia ja kokenut huikeita hetkiä upeiden ihmisten kanssa. 

Uudet paikat ja ihmiset ovat olleet elämässäni rikkaus. Olen työskennellyt myös radiossa ja ääntäni olet saattanut kuulla Radio Suomipopilla, Sun Radiossa, Groove Fm:llä, Radio Rexissä ja Radio Novalla. Rakastan radiota sen aitouden vuoksi. Ääni ei valehtele, vaan välittää aitoa tunnelmaa kuulijoille. Radiotyö tukee mielestäni täydellisesti livekeikkoja.

Sytyn ihmisistä ja olen ehdottomasti projekti-ihminen. Jokainen juontokeikka onkin uniikki ja se tehdään hyvin valmistautuen. Huolellisella valmistautumalla varmistan, että pienetkin asiat on mietitty ja voin keikalla keskittyä olemaan läsnä. Valmistautuminen auttaa myös siihen, että tarpeen tullen suunnitelmaa voidaan muuttaa myös lennosta. Heittäytymisen kykyni on vahvistunut entisestään vuosien varrella. Koen oppineeni juontajana valtavasti juurikin kokemuksen ja sen kuuluisan kantapään kautta. Monipuolinen ja pitkä työkokemus on tehnyt minusta juontajana ammattilaisen. Haluan vaalia ja luoda luottamukseen perustuvia asiakassuhteita.