Olen parhaimmillani ihmisten kanssa. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisyydestä ja ihmisenä kasvamisesta.

Menetin juontourani alussa ääneni ja olin puhekiellossa kuukauden. Tämä kuukausi muutti elämäni, sillä istuin silloin kirjastossa tutkimassa elämäntaitokirjoja. Silloin oivalsin, että ainut keino mennä eteenpäin, on ottaa vastuu omasta elämästäni. Matkan varrella olen myös oppinut kuinka valtava voima meidän ajatuksilla on ja kuinka voimme niitä muuttaa sekä vahvistaa. Joogaopettajaksi valmistuttuani totesin, että jotain tästä kokonaisuudesta vielä puuttuu. Pohdin silloin, miten voisin kokoaisvaltaisemmin auttaa ihmisiä omien tavoitteiden ja ihmisyyden kirkastamisessa? Valmentamon ratkaisukeskeinen valmentaja koulutus tuli kuin tilauksesta. Koulutuksen aikana tekemäni valmennukset saivat minut oivaltamaan työn merkityksellisyyden. Hienointa on kun saan ihmiset loistamaan ja inspiroitumaan itsestään ja elämästään. Uskon myös aitouden ja läsnäolon voimaan. 

Voit valita alla olevista ryhmävalmennuksista omasi. Nämä sopii loistavasti esim. yrityksten virkistyspäivään, järjestöille, naisporukoille ja polttareihin. Teen myös henkilökohtaisia valmennuksia etänä. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä yhdessä tekemisessä on voimaa.

FEMERGY

Tahdotko sinäkin lisää feminiinistä energiaa elämääsi? Monille elämä on selviytymistä päivästä toiseen. Me naiset osataan antaa ja hoivata muita mutta kuinka me itse voimme?

OHJELMA:
- Käytämmekö arjessa enemmän feminiinistä vai maskuliinista energiaa? Miten feminiininen ja maskuliininen energia eroavat toisistaan? Meissä jokaisessa on molempia energioita, mutta ovatko ne tasapainossa?

- Tehdään lempeitä kehollisia harjoituksia feminiinisen energian vahvistamiseksi. Aistien avulla saamme yhteyttä omaan feminiinisyyteemme. Vahvistamme feminiinisyyttä eteeristen öljyjen tuoksuilla, ruokimme näköaistia kauneudella ja kuuloaistia sydäntä avaavalla musiikilla.

- Harjoittelemme vastaanottamista ja itsemme hyväksymistä.

- Teemme toimintasuunnitelman feminiinisen energian vahvistamiseen omassa arjessa.

- Saat mukaasi tärkeitä työkaluja oman feminiinisyytesi vahvistamiseen.

Elämästä on lupa nauttia.

SINÄ RIITÄT VALMENNUS

Sinä riität-valmennuksessa pysähdymme pohtimaan omia arvoja ja uskomuksia. Millaista elämää haluan viettää? Elänkö oman näköistä elämää? Mistä saan energiaa ja mikä vie energiaa? Ratkaisukeskeisesti viemme asiat konkretiaan.

OHJELMA:
- Alkurentoutus ja mielikuvamatka

- Miksi koemme riittämättömyyttä? Teemme harjoituksia, joissa pohditaan omaa ajankäyttöä sekä omien rajojen laittamista.

- Perehdymme arvoihin ja uskomuksiin sekä siihen, kuinka ne vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme.

- Vahvistamme harjoitusten avulla arvoja sekä itsetuntoa.

- Toimintasuunnitelman avulla saat mukaasi keinot ja työkalut elää oman näköistä elämää.

VALAISE JA VALLOITA- ESIINTYMISVALMENNUS

Nyt on loistava tilaisuus päästä eroon esiintymiskammosta! Tämän ryhmävalmennuksen jälkeen oikein odotat koska pääset seuraavaksi esiintymään.

Missioni on saada ihmiset innostumaan itsestään ja elämästään. Uskon myös siihen, että meissä kaikissa on valo, joka saadaan loistamaan.

Jokainen meistä löytää tavan oppia rentoutumaan ennen esiintymistä. Jokaisella meistä on mahdollisuus loistaa ja olla karismaattinen esiintyjä. Tämän valmennuksen jälkeen esiintyminen, kuten vaikkapa puheen pitäminen on helpompaa - ja jopa nautit siitä!

OHJELMA:
- Miksi esiintyminen jännittää? Mitä jännitykselle voi tehdä?

- Esiintymiseen liittyy paljon uskomuksia. Ei se haittaa, muutetaan niitä.

- Rentoutusharjoitus ja mielikuvamatka.

- Harjoitellaan erilaisten metaforien kautta, niin että esiintyminen on oman näköistä.