Olen parhaimmillani ihmisten kanssa. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisyydestä ja ihmisenä kasvamisesta.

Menetin juontourani alussa ääneni ja olin puhekiellossa kuukauden. Tämä kuukausi muutti elämäni, sillä istuin silloin kirjastossa tutkimassa elämäntaitokirjoja. Silloin oivalsin, että ainut keino mennä eteenpäin, on ottaa vastuu omasta elämästäni. Matkan varrella olen myös oppinut kuinka valtava voima meidän ajatuksilla on ja kuinka voimme niitä muuttaa sekä vahvistaa. Joogaopettajaksi valmistuttuani totesin, että jotain tästä kokonaisuudesta vielä puuttuu. Pohdin silloin, miten voisin kokoaisvaltaisemmin auttaa ihmisiä omien tavoitteiden ja ihmisyyden kirkastamisessa? Valmentamon ratkaisukeskeinen valmentaja koulutus tuli kuin tilauksesta. Koulutuksen aikana tekemäni valmennukset saivat minut oivaltamaan työn merkityksellisyyden. Hienointa on kun saan ihmiset loistamaan ja inspiroitumaan itsestään ja elämästään. Uskon myös aitouden ja läsnäolon voimaan.

Bisneksen pehmeä puoli -podi & puheenvuorot ja valmennukset

Johanna Hautasaaren ja Anu Iisakkilan luotsaama ajatuksia herättävä ja viihdyttävä podcast kestävän ja kukoistavan (työ)elämän ystäville. Pehmeä + kova = menestystä joka tasolla!

Kestävään ja kukoistavaan menestykseen tarvitsemme pehmeää ja kovaa yhdessä. Podcastissa tuomme valokeilaan nimenoman ns. pehmeän puolen, koska se on vielä suureksi osaksi tutkimaton. Jaksoissamme tulee upeiden vieraidemme suulla kuuluvaksi se inspiroiva fakta, että  tämä inhimillinen tutkimusmatka avaa myös ovet aivan uudelle potentiaaliin tasolle! Tervetuloa matkaan! 

Bisneksen pehmeä puoli -puheenvuorot & valmennukset

Tilaa meidät pitämään inspiroiva puheenvuoro kestävästä, kukoistavasta ja inhimillisestä työelämästä!

  • Mitä olemme suositusta podcastista oppineet? Mitä viisautta voimme jokainen päiviimme ammentaa? 

  • Toteutamme podcastista tutulla hyvällä energialla ja laadukkaalla otteella myös BPP-valmennuksia ja työhyvinvointipäiviä, joissa hyödynnämme myös valmennusosaamistamme

  • Voit valita myös haluamanne teeman podcastin teemalistasta (esimerkiksi palautuminen, resilienssi, rohkeus, myötätunto, ilo, kiitollisuus, tunteet, intuitio…)

  • Voit myös valita otatteko innostavien ammattivalmentajien johdolla yhden tyhy-päivän vai myönteistä muutosta vahvasti tukevan Työhyvinvointipäiväpaketin. Työhyvinvoinipaketti tuo huolettomuutta ja varmuutta tulevienkin vuosien järjestelyihin.

Työhyvinvointipäiväpaketti sisältää:

  • 1 x vuodessa työhyvinvointipäivä 3 vuoden ajan asiakkaan valitsemista teemoista

  • 3 x 1h etävalmennus luomaan jatkuvuutta myönteiseen muutokseen

  • Järjestämme tarvittaessa myös viihtyisät tilat sekä terveelliset JA herkulliset tarjoilut

 

Kiitos upeille vieraillemme!

BPP-studiossa vierailevat maamme eturivin asiantuntijat, sielukkaimmat ajattelijat ja inspiroivimmat vaikuttajat. Lämmin kiitos vieraillemme!   

Camilla Tuominen, Mari Valonmeri, Nanna Bhose, Harri Henttinen, Perttu Pölönen, Noora Hautakangas, Tiina Veijonen, Tommy Hellsten, Katja Presnal, Asta Raami, Maria Wahlroos, Asko Kallonen, Saimi Hoyer,  Jari Hakanen, Ira Lange, Anne Karilahti, Saku Tuominen, Anne Nahkala, Jenni Spännäri, Kaisa Peltola, Carla Ahonius, Jari Sarasvuo, Sanna Stellan, Tony Dunderfelt, Marja Hintikka, Hanna Brotherus, Harri Gustafsberg, Laura Mäntynen, Ilona Rauhala, Timo Mäki-Ullakko